Talent
Consult
 
 
 
 
werk met mij
projecten
inspiratie
agenda
contact
 
 
close
Je bent er vroeg bij!
Het projecten onderdeel van de website wordt nog afgerond. Laat je gegevens hieronder achter om op de hoogte te blijven.

Naam:
Email:
Inspireer mij tijdens het wachten..
 

Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je altijd bellen/mailen.

Bevestigen
 
Next Step naar jouw droom
 
Direct in actie met een persoonlijke sessie
Jij wil graag beginnen, maar je stelt het steeds uit, want het stemmetje in je hoofd ziet vooral de onmogelijkheden. "Het lukt toch niet", "Zou je dit wel doen?", "Wat als..".

Ik ben goed in het creëeren van overzicht in een brei van ideëen, informatie en situaties en help je te kijken naar de mogelijkheden, om op creatieve manier direct aan de slag te kunnen.
 
1 op 1 - Next Step Sessie
Face to face in Nijmegen, sessie van 1 uur: €75
 
1 op 1 - Next Step e-Sessie
Skype, per 30 minuten: €40
 
Kom vandaag nog in beweging. Your future is now!
Maak een afspraak
 
Everything is possible - Alles is mogelijk - Tout est possible
 
Sta jij voor de uitdaging om van jouw droom realiteit te maken? Of wil je een nieuw avontuur aangaan, maar weet je nog niet wat? Nu ben je op het punt gekomen dat je met iemand wil sparren, een steuntje in je rug kunt gebruiken of wil je weer in beweging komen. Ik kan je helpen met het zetten van de volgende stap.


Connecting the dots
Ontdek wat je met jouw levenservaring tot nu toe kunt. Herken je talenten en bouw hiermee jouw toekomst. Connecting the dots om het grotere geheel te zien. Waar wil jij heen en wat is jouw volgende stap?

Maak je dromen concreet
Je hebt superveel unieke ideëen, het lukt je (nog) niet om deze om te zetten tot concrete actie. Met mij droom je met ogen open en kom je tot een actieplan.

Van ONmogelijkheden naar mogelijkheden
Herken jij dat ook? Een 'stemmetje' in jouw hoofd dat je tegenhoudt? Dat continu beren ziet en jouw plannen saboteert voordat je begonnen bent? We kijken samen naar de mogelijkheden en ik help je flexibeler om te gaan met het stemmetje in je hoofd zodat je weer in beweging komt.

Out of the box met jouw idee
Is er voor jouw idee geen standaard mogelijkheid? Ik ben goed in het vinden van alternatieve paden, zie overal mogelijkheden en spar graag out of the box met jou zodat je verder kunt met je idee.

Op avontuur
Denk jij al langere tijd na of heb je zojuist besloten dat je vaker uit je comfortzone wil stappen? Je droomreis wil maken? Of langere tijd van huis wil zijn? Als ervaringsdeskundige help ik je graag je plan te concretiseren zodat jij op avontuur kunt.

Creër je eigen mogelijkheden
Organiseren van activiteiten, eigen bedrijf, simpelweg iets dat nog niet bestaat. Soms ben je gewoon de eerste of pas je niet binnen het systeem. No worries! Met vele jaren ervaring op dit gebied, door vallen en opstaan, wil ik je helpen bij het creëren van je eigen mogelijkheden.

Your future is now! Start vandaag.
Maak een afspraak
 
 
close
Realiseer je droom
Zet vandaag de eerste stap bij het realiseren van jouw droom. Your future is now. Maak een afspraak.

Email: kristel@talent-consult.nl
Tel/Whatsapp: 06 4086 2321


Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je altijd bellen/mailen.

Sluiten
 
 
 
"Mijn droom is eindelijk concreet en ik kan er nu echt mee verder!"
Léon Swinkels
"Dankzij Kristel is mijn leven een stuk meer gestructureerd en heb ik minder last van stress.
Daarvoor was ik een chaoot, die afspraken vergat. "
Bertine van de Werken / @takenoriginally
"Na een paar afspraken ben ik gaan reizen. Ik heb geweldige weken gehad en mensen leren kennen uit verschillende werelddelen.
Nu ben ik aan het experimenteren met fotografie en weet ik welke richting ik op wil."
Joris Kuijpers