Talent
Consult
 
 
 
 
werk met mij
projecten
inspiratie
agenda
contact
 
 
close
Je bent er vroeg bij!
Het projecten onderdeel van de website wordt nog afgerond. Laat je gegevens hieronder achter om op de hoogte te blijven.

Naam:
Email:
Inspireer mij tijdens het wachten..
 

Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je altijd bellen/mailen.

Bevestigen
 
Droombaan
 
Ook jouw droombaan ligt binnen handbereik
Jij zoekt een baan die je energie geeft, waarbij je ècht plezier hebt in je werk. Ik help jou dicht bij jezelf te blijven, zodat jij die ene droombaan vind waar jij jezelf kunt zijn.
 
 
Vind jij het ook lastig jouw interesses & talenten om te zetten naar een droombaan? En wil je hiermee aan de slag?
 
 
Vraag jij je af welke vacature bij jou past? En wil je ook gericht kunnen zoeken?
 
 
Weet jij niet goed hoe je eruit kunt springen als sollicitant?
 
1 op 1 - Droombaan sessie
Face to face in Nijmegen, sessie van 1 uur: €75
 
1 op 1 - Droombaan e-sessie
Skype, per 30 minuten: €40
 
Kom vandaag nog in beweging. Your future is now!
Maak een afspraak
 
Ben jezelf - Gebruik je talenten - Op weg naar je droombaan
 
Ben jij een multi-talent, op zoek naar een droombaan, en lukt het maar niet om jouw grote hoeveelheden talenten en interesses om te zetten naar een concrete volgende stap? Of je nu op zoek bent naar jouw droombaan, een baan hebt waarbij je snel verveeld raakt, je het roer compleet om wil gooien, of een bijzonder idee verder wil uitwerken. Ik kan je op creatieve manier helpen je mogelijkheden om te zetten in realiteit.


Multi-talent, en nu?
Je hebt vele talenten maar het is lastig deze om te zetten naar een droombaan. Ontdek wat jij tot nu toe kunt met je levenservaring, werkervaring en scholing. Laat al deze puzzelstukjes in elkaar vallen, zet het om in een droombaan.

Ik heb (nog) geen idee wat ik wil
Jij wil graag ontdekken wat jouw droombaan is, je talenten herkennen en mogelijkheden voor je toekomst leren zien. Als iemand met zeer veel uiteenlopende interesses, talenten en ervaringen kan ik je helpen jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Maak je dromen concreet
Je hebt heel veel inspiratie en dromen, wat zijn hiermee de mogelijkheden? Hoe herken je de essentie, zodat je gericht naar de juiste vacature kunt zoeken?

Het roer om
Je hebt een vast contract en zekerheid, en toch kriebelt het.. je zou eigenlijk totaal iets anders willen. Zie jouw mogelijkheden zonder de zekerheid en controle te verliezen. Ga jij het roer omgooien?

Meer uitdaging nodig
Jij hebt het gevoel dat je meer wil en kunt. Soms kun je door kleine aanpassingen een groot verschil maken. Herken je ambitie en ga er vandaag nog mee aan de slag. Ontdek de mogelijkheden om jouw loopbaan uitdagender te maken.

Jouw unieke profiel
Springt jouw profiel er voldoende uit? Wat heb jij te bieden? Wil je de standaard volgen of kun jij het overbrengen op jouw "eigenwijze" manier? Ben jezelf en zet in wat jou uniek maakt.

Creëer je eigen mogelijkheden
Organiseren van activiteiten, uitwerken van ideëen, simpelweg iets dat nog niet bestaat. Naast je baan of als baan? No worries! Met vele jaren ervaring op dit gebied, door vallen en opstaan, wil ik je helpen bij het creëren van je eigen mogelijkheden.

Your future is now! Start vandaag.

Maak een afspraak
 
 
 
close
Realiseer je droombaan
Zet vandaag de eerste stap bij het vinden van jouw droombaan. Your future is now. Maak een afspraak.

Email: kristel@talent-consult.nl
Tel/Whatsapp: 06 4086 2321


Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je altijd bellen/mailen.

Sluiten
 
 
 
"Kristel heeft mij geholpen door samen te kijken naar wat mijn dromen en plannen zijn voor de toekomst. Door de begeleiding van Kristel leer je jezelf vertellen wat je wilt gaan doen. Daarnaast begeleidt ze je om door te pakken en een plan op te stellen om je dromen te realiseren.
Dus ben je op zoek naar je droombaan maar heb geen idee waar je moet beginnen dan raad ik het je aan om eens contact op te nemen met Kristel!"
Charlotte Gebbink